Välkommen att fira Daisys födelsedag!

Daisy fyller 78 år i år och det tänkte vi fira lördag 9 oktober. Det blir inget stort kalas, utan vi firar högtidsdagen lite lugnt i kretsen av de närmaste, det vill säga med dig och övriga medlemmar i Flygande Veteraner, som Daisy har saknat så under året.

Passa på att gratta Daisy och ta chansen att gå in i henne och höra det underbara motorljudet, då vi startar upp motorerna en sista gång för säsongen, innan hon rullas in i hangarvärmen på Västerås flygmuseum.

Ordförande Henrik Boresäter, teknisk chef Berndt Kvist och någon av piloterna kommer att berätta om vad som har hänt under året. Det kommer givetvis bli tillfälle till lite mingel och tillfälle att snacka lite med varandra och de aktiva funktionärerna. 

Ett filmteam från Tyskland kommer även att genomföra en filminspelning denna dag, vilket kan vara kul att titta på. Filmen ska beskriva norskan Turi Widerøes karriär. Hon var den första kvinnliga trafikflygaren i ett större flygbolag i västvärlden. Daisy har en liten men viktig del i handlingen.

Servicecenter kommer att finnas på plats och det finns möjlighet att köpa lite prylar och böcker om du vill. Enklare servering bestående av kaffe/te och smörgås kommer att serveras. 

Den 20 september skickade vi ut en inbjudan till alla medlemmar via e-post. I det mejlet finns en länk, som du använder dig av för att anmäla dig till eventet. Om du inte hittar vårt utskick i din inkorg kanske det har hamnat i skräppostmappen. Ha alltid för vana att titta där, eftersom att även viktiga mejl felaktigt kan flaggas som spam. Om det inte ligger där heller, så kanske vi inte har din e-postadress i vårt medlemsregister. Registrera i så fall din e-postadress i kontaktformuläret till Medlemsservice.

Datum och tid: Lördag 9 oktober, 2021 mellan kl. 11-15.

Plats: Västerås Flygmuseum, Hässlögatan 16, Västerås. 

Anmälan: Obligatorisk anmälan i medlemsportalen senast 2 oktober

Bjud gärna med dina familjemedlemmar och vänner!

Kontakta medlemsservice om du undrar något angående medlemsträffen eller om du har problem att anmäla dig i medlemsportalen. E-post: medlemsservice@flygandeveteraner.se, telefon: 08-29 50 33.

Hjärtligt välkomna! 

PS. Daisy fyller egentligen år den 5 oktober, men vi valde att fira födelsedagen på lördagen efter, så att fler har möjlighet att närvara. DS.