Stöd oss

Stöd Flygande Veteraner – Hjälp till att hålla DC-3 Daisy flygande

Föreningen behöver öka sina intäkter för att kunna säkra fortsatt verksamhet och hålla Daisy flygande.

Alla funktionärer i föreningen, piloter, tekniker, kabinpersonal, administratörer med flera arbetar ideellt, helt utan ersättning, på sin fritid.

För att skaffa nödvändiga medel till flygplanets drift och underhåll erbjuder vi dig en unik möjlighet att hjälpa till! Alla gåvor, stora som små är betydelsefulla! Du får dessutom känna tillfredsställelsen inombords av att göra en värdefull flyghistorisk insats!

Föreningen Flygande Veteraner och Daisy tackar ödmjukast!

Ge ett bidrag till Hangarfonden

Det är viktigt att spara i ladorna! Att ha fyllda lador innebär att man är bättre rustad när oväntade händelser inträffar. Flygande Veteraners “lada” är Hangarfonden och den har räddat oss flera gånger, då tekniska problem har uppstått. Hjälp oss att se till att Hangarfonden inte sinar och att Daisy kan fortsätta flyga!

Föreningen Flygande Veteraner och Daisy tackar ödmjukast!

Bli Daisyfadder

Föreningen har en fadderverksamhet, där medlemmar och andra intresserade för en viss summa kan bli fadder för en del av Daisy under ett eller flera år. Det kan vara en motor, ett landningsställ eller varför inte en passagerarstol? Här har du en unik chans att göra något extra för Daisy och föreningen, det är ju dessutom en perfekt present till någon flygintresserad i familjen eller en vän!

Läs mer om att bli Daisyfadder

Bli medlem i Flygande Veteraner och flyg med Daisy

Att bli medlem innebär först och främst att du med din medlemsavgift bidrar ekonomiskt till att hålla Daisy igång som ett välskött, flygande veteranflygplan. Som medlem är du berättigad att till självkostnadspris flyga med vår DC-3:a Daisy på alla evenemang och resor som vi deltar i, eller själv arrangerar. Det är bara medlemmar i föreningen som får flyga med!

Läs mer om att bli medlem och delta på en flygning med Daisy

 

Det går om vi hjälps åt tillsammans!

Foto: Robert Malmstedt