Bli medlem

Gör en flyghistorisk insats!

ALLA är välkomna som medlemmar i Flygande Veteraner! Du behöver inte ha någon anknytning till flygbranschen. Att bli medlem innebär först och främst att du med din medlemsavgift bidrar ekonomiskt till att hålla Daisy i gång som ett välskött, flygande veteranflygplan. Du får känna tillfredsställelsen av att göra en flyghistorisk insats!

Flyg med Daisy!

Som medlem får du flyga med DC-3 Daisy på alla evenemang och resor som vi deltar i, eller själv arrangerar. Det är bara medlemmar i föreningen som får flyga med.

De flesta flygningarna utgår från Västerås flygplats som är vår bas, men vi försöker alltid att arrangera lokala flygturer för medlemmar ute i landet, då vi besöker olika flygplatser.

Här på hemsidan ser du var och när Daisy flyger och där kan du även boka flygningar.

Läs medlemstidningen!

Som medlem får du även vår medlemstidning fyra gånger per år. Den kommer ut i mars, juni, september och december. Tidningen innehåller information om föreningens flygningar och andra aktiviteter, samt artiklar och notiser om intressanta ämnen i anslutning till Daisy, DC-3 och historiskt flyg. Du kan även läsa tidningen digitalt på medlemsportalen Mina sidor på hemsidan.

Bra att veta

  • Familjemedlemmar som bor på samma adress betalar halv medlemsavgift som fullt betalande medlem. Då kan hela familjen flyga med Daisy, men ni får dela på en tidning.
  • Barn under 12 behöver ej erlägga någon medlemsavgift, men ska ändå registreras i vårt medlemsregister. Använd formuläret nedan och ange födelsedatum, så blir det korrekt.
  • Medlemsavgift som betalas in efter 1:a oktober gäller även för året därpå.
  • Frågor? Kontakta medlemsservice@flygandeveteraner.se så hjälper vi gärna till!

Medlemsavgift

Medlemskategori Avgift
Enskild medlem 375 kr /år
Enskild familjemedlem, samma adress som fullt betalande medlem 175 kr /år
Enskild familjemedlem, barn tom 12 år, samma adress 0 kr
Ständig medlem 3 500 kr
Ständig familjemedlem, samma adress 1 750 kr
Ungdomsmedlem 13 – 25 år 190 kr /år

Fyll i dina uppgifter och bli medlem idag!

Välkommen!