Flight 401 – Flygtur från Skå-Edeby

Inställd

Lokal flygtur från Skå-Edeby flygfält över Stockholm med omnejd. Passa på att se huvudstaden från ovan på lagom höjd i DC-3 Daisy!

Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

30-minuters flygtur över Stockholm med omnejd från Skå-Edeby flygfält, ett av Sveriges mest vackert belägna gräsflygfält, där det arrangeras en mindre Veterandag. Det kommer att bli statisk utställning av på Skå baserade flygplan och veteranbilar. Daisy kommer att genomföra en eller flera medlemsflygningar under dagen.

Du som besökare kommer att kunna beskåda flygplan, veteranbilar och andra intressanta fordon i det förhoppningsvis soliga och behagliga vädret, vilket inbjuder till picknick i gräset. Mat och dryck kommer även att finnas till försäljning på plats.

Resefakta

Flygning/Resa: Flygtur från Skå-Edeby
Flightnummer: 401
Avreseplats:
Skå-Edeby flygfält
Starttid: 2023-06-10 kl. 12.00 (Samling 30 minuter innan)
Åter:
2023-06-10 kl. 12.30
Sista anmälningsdag: Snarast!
Kostnad: 
1200 kronor

Boka nu

Inställd

OBS! Enligt en ny regel från Transportstyrelsen krävs det att alla passagerare har varit medlemmar i minst tre månader vid datumet för flygningen.

Foto: Robert Malmstedt och Thomas Frostlid