Flight 36 – Daisy 80 år – Jubileumsflygning från Västerås

Daisy fyller 80 år i år och det uppmärksammar Västerås flygmuseum genom att arrangera ett evenemang på museet helgen 16–17 september. Och alla är välkomna att fira! Bland gratulanterna är våra kära vänner i den finska DC-3 föreningen som flyger till Västerås med sin vackra DC-3 “Hotelli”. Det kommer att bli ett toppenevenemang som du inte vill missa! Passa också på att flyga med Daisy innan säsongen är slut.

På lördagseftermiddagen vid 15-tiden gör vi ytterligare en jubileumsflygning. Det blir en 20-minutersflygning över Västerås med omnejd.

Och jubileumsflygningen kommer att dokumenteras av filmteamet, som håller på att spela in en dokumentärfilm om Flygande Veteraner och Daisy.

Och kom ihåg: Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

Resefakta

Flygning/Resa: Daisy 80 år – Jubileumsflygning från Västerås
Flightnummer: 36
Avreseplats: Västerås flygmuseum
Starttid: 2023-09-16 kl. 15:00 (Samling 30 minuter innan)
Åter: 2023-09-16 cirka kl. 15:20
Sista anmälningsdag: Snarast!
Kostnad: 1200 kronor.

Boka!

Genomförd

OBS! Enligt en ny regel från Transportstyrelsen krävs det att alla passagerare har varit medlemmar i minst tre månader vid datumet för flygningen.

Foto: Harri Vrethed