Flight 35 – Medeltidsveckan i Visby

Följ med DC-3 Daisy på en dagstur till Medeltidsveckan i Visby, där du får en hel dag för egna aktiviteter!

Medeltidsveckan i Visby är Sveriges största historiska festival! Varje sommar väcks dåtiden till liv på Gotland under åtta dagar. Välkommen till världens bästa medeltid!

Vi flyger DC-3 Daisy från Västerås till Visby, njuter av den nostalgiska flygningen, landskapet utanför fönstret och den utmärkta servicen ombord. 

Vi landar efter en timmas flygning och stiger av vid Gotlands flygklubb och därifrån är det en cirka 20 minuters vacker promenad ner till Visby ringmur. Eller så ringer du efter en taxi som avverkar samma sträcka på några minuter.

Sen har du hela dagen fri för egna aktiviteter. Bad, kullerstensgator och rosor – men också unika sevärdheter och massa historia. Visby har allt och lite till.

I Visby pågår Medeltidsveckan och om du vill komma in på alla marknaderna, medeltida krogarna, historiska uppvisningsläger, öppna scener och mängder av andra aktiviteter, så krävs ett Medeltidsband, som är entrébiljett till allt som händer och sker på festivalen. Du kan köpa detta på plats, men det går också att köpa på nätet här

Resefakta

Flygning/Resa: Medeltidsveckan i Visby
Flightnummer: 35
Avreseplats:
Västerås Flygmuseum, Västerås
Starttid:
2024-08-04 09:00 (Samling 1 timma innan)
Åter:
2024-08-04 17:00
Reseledare: Göran Lidenvik
Kostnad: 3400 kronor

Boka

Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

Anmäl dig till 35 – Medeltidsveckan i Visby

Foto: Robert Malmstedt och medeltidsveckan.se