Flight 44 – Lunchflygning till Mariehamn, Åland

Följ med Daisy på en dagstur med lunch från Västerås till den mysiga sjöfartsstaden Mariehamn på Åland.

Vi startar med Daisy från Västerås klockan 09.00. Efter cirka en timmes flygning som passerar över Stockholms norra och Ålands skärgårdar, landar vi på Mariehamns flygplats cirka klockan 11 lokal tid.

Vi får transport in till den mysiga staden Mariehamn, där vi äter gemensam lunch på restaurangbåten F.P. von Knorring, som ligger förtöjd i Österhamn. Vi kan välja på två menyer, antingen kött eller fisk. Lunchen betalas på plats.

Lunchmeny

Fisk (€39)

  • Förrätt
  • Varmrätt
  • Kaffe

Kött (€39)

  • Förrätt
  • Varmrätt
  • Kaffe

Efter lunchen finns tid till att utforska Mariehamn på egen hand några timmar, innan vi återvänder till flygplatsen för att flyga hem till Västerås igen.

Mariehamn är en stor småstad med sina nästan 12 000 invånare. Stadens centrum rymmer mycket på en liten yta, som man enkelt upptäcker till fots. Det är tio minuters promenad från den ena hamnen i väst till den andra i öst. I Västerhamn, dit färjorna anländer, ligger sevärda segelfartyget Pommern nedanför Ålands sjöfartsmuseum.

Flygfakta

Flygning/Resa: Dagstur till Mariehamn, Åland
Flightnummer: 44
Avreseplats: Västerås flygmuseum (Google maps)
Starttid: 2023-09-03 kl. 09.00 (Samling kl. 08:00 1 timme innan)
Åter: 2023-09-03 cirka kl. 17.00
Sista anmälningsdag: 2023-08-20, men gärna så snart som möjligt!
Kostnad: 3200 kronor (transfer ingår men lunch tillkommer)

Boka nu!

Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

Anmäl dig till 44 – Lunchflygning till Mariehamn, Åland

OBS! Enligt en ny regel från Transportstyrelsen krävs det att alla passagerare har varit medlemmar i minst tre månader vid datumet för flygningen.

Foton: Visit Åland https://visitaland.com/ och Robert Malmstedt