Flight 21 – Ronneby och Nostalgia festival

Inställd

Bli VIP-gäst på årets vackraste träff för fordonsentusiaster!

Vi besöker Nordens kanske vackraste festival för genuina fordonsentusiaster. Nostalgia festival i Ronneby Brunnspark lockar tusentalet klassiker i form av stiliga bilar, motorcyklar, mopeder, lastbilar och båtar av högsta klass. En sommarutställning utöver det vanliga. Sommarens stora familjefest i Ronneby Brunnspark välkomnar alla!

Vi flyger DC-3 Daisy från Västerås till Ronneby, njuter av den nostalgiska flygningen, landskapet utanför fönstret och den utmärkta servicen ombord. 

På plats i Ronneby blir vi välkomnade av föreningens reseledare Karl-Axel Waplan, som kommer alla att förse oss med VIP-biljetter till festivalen, som förutom entré till festivalen även ger tillträde till festivalens VIP-lounge, där lunch kommer att serveras.  Därefter bär det av med buss till festivalen i Ronneby Brunnspark, som är en av Blekinges mest kända och välbesökta platser. Hit kommer människor för att njuta och aktivera sig i den gamla ståtliga parken med sina inbjudande gräsytor, pampiga träd och prunkande planteringar. Läs mer på Nostalgia festivals hemsida.

Framåt eftermiddagen återvänder vi med bussen till flygplatsen för att återvända till Västerås igen, förhoppningsvis berikade med nostalgiska minnen.

Resefakta

Flygning/Resa: Ronneby och Nostalgia festival
Flightnummer:
21
Avreseplats:
Västerås flygmuseum (Google maps)
Starttid:
2023-07-01 kl. 08.00 (Samling 1 timme innan)
Åter:
2023-07-01 kl. 18.00
Reseledare:
Karl-Axel Waplan
Sista anmälningsdag: 
Så snart som möjligt!
Kostnad: 
5500 kronor (Busstransfer, entré och lunch på festivalen ingår)

OBS! Eftersom vi landar på flygflottiljen F 17 i Ronneby som är militärt område krävs svenskt medborgarskap och att du anger ditt personnummer vid bokningen så att Försvarsmakten kan göra registerkontroll.

Boka nu

Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

Inställd

OBS! Enligt en ny regel från Transportstyrelsen krävs det att alla passagerare har varit medlemmar i minst tre månader vid datumet för flygningen.

Foton: Robert Malmstedt