Flight 17 – Nationaldagsflygning

Fira Sveriges Nationaldag 6 juni tillsammans med Flygande Veteraner och DC-3 Daisy!

Tisdag 6 juni inbjuder Västerås Flygmuseum till Nationaldags-Fly-in mellan kl. 10-16. Hela museet är öppet och det kommer att bli mycket att se och uppleva, både på marken och i luften. Det kommer att komma gästande flygplan av olika slag, motorstart av Focke-Wulf Fw 190, förevisning av flygplan i luften, DC-3 Daisy och Sk16 i formation och mycket annat. Det kommer att finnas försäljning av hamburgare, korv, kaffe, läsk och glass, så du behöver vare sig gå hungrig eller törstig under dagen.

Mitt på dagen kommer vi att genomföra en eller flera medlemsflygningar med Daisy. Vad kan vara ett bättre sätt att fira Nationaldagen än att se vårt vackra land från ovan från Daisy? 

Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

Resefakta

Flygning/Resa: Nationaldagsflygning
Flightnummer:
17
Avreseplats:
Västerås flygmuseum (Google maps)
Starttid:
2023-06-06 kl. 12.00 (Samling 30 minuter innan)
Åter:
2023-06-06 kl. 12.30
Sista anmälningsdag: Snarast!
Kostnad: 
1200 kronor

Boka nu

Genomförd

OBS! Enligt en ny regel från Transportstyrelsen krävs det att alla passagerare har varit medlemmar i minst tre månader vid datumet för flygningen.

Foto: Michael Sanz