Snart kan du boka flygning med Daisy – men inte riktigt än!

Till vår glädje har årets reseprogram med Daisy, som publicerades i marsnumret av medlemstidningen och som snart finns på hemsidan, redan fått ett mycket positivt mottagande. Vi vill återigen påpeka att det kommer att ske ändringar i programmet, främst orsakat av skäl som vi inte kan råda över.

Vi har fått information om att EAA fly in i Falköping flyttas till 13-15 augusti. Det innebär att vår resa den 5:e juni till Falköping ställs in.

Vi har också fått frågor om när och hur man kan boka sig på resorna. Vi önskar att medlemmarna i första hand bokar sig via hemsidan. Eftersom vi har ett helt nytt bokningssystem som vi ännu inte hunnit sätta i bruk ber vi medlemmarna att avvakta, vi räknar med att kunna ta emot bokningar tidigast andra halvan av mars.

Det nya bokningssystemet kräver inloggning för att verifiera att det enbart är medlemmar som kan boka flygningar. Vi rekommenderar därför att du har testat att logga in i medlemsportalen och ser till att det fungerar innan bokningen öppnar. https://www.flygandeveteraner.se/logga-in/

Vi kommer fortlöpande att informera på hemsidan, Facebook och nyhetsbrev via e-post när vi öppnar för bokning. Bokning kommer att kunna göras via hemsidan och medlemsportalen.

Foto: Robert Malmstedt