Nu har Flygande Veteraners Flygshop Online öppnat!

I många år hade Flygande Veteraner en mycket uppskattad Flygshop i avgångshallen på Bromma flygplats. Den hade ett stort sortiment av flygböcker, flyg-DVD, presentartiklar, Flygande Veteraners profilprodukter och mycket annat med flygtema. Butiken stängde 2013, mycket saknad av många, även om ett mindre sortiment fortfarande kan köpas i vårt Servicecenter.

Nu återuppstår Flygande Veteraners Flygshop på webben! Vi startar lite blygsamt så här i början, men redan nu finns ett stort antal flygböcker i shoppen, både nya och antikvariska, samt några flyg-DVD. Givetvis hittar du även Flygande Veteraners profilprodukter! Vi kommer successivt att utöka sortimentet och vi tar gärna emot tips och önskemål om vilka produkter du vill ska finnas i shoppen.

Varorna skickas med posten hem till dig i hela Sverige, men du kan även hämta dom i vårt Servicecenter i avgångshallen på Bromma flygplats om så önskas. Du kan betala med betalkort och snart även med Swish. Hämtas varorna på Bromma så kan de även betalas kontant.

Och det bästa av allt: vid varje köp i vår Flygshop hjälper du Flygande Veteraner att hålla DC-3 Daisy flygande!

Hjärtligt välkommen in i Flygande Veteraners Flygshop Online och tack för att du stödjer Flygande Veteraner!

https://flygshop.flygandeveteraner.se/