Medlemsträff på Arlanda den 10 april!

Välkommen till medlemsträff för Flygande Veteraners medlemmar på Arlanda Flygsamlingar den 10 april!

Flygande Veteraner erbjuder inte enbart ett omfattande flygprogram i luften, utan vill också aktivera sina medlemmar på marken! Nu närmast den 10 april så kommer vår Daisypilot Kjell Nordström att visa filmen “Tills vingarna bär” från 1956, på Arlanda Flygsamlingar. Filmen handlar om Flygvapnets utbildning med Saab 91 Safir på Ljungbyhed på 50-60-talet. Kjell kommer att berätta och kommentera filmen utifrån sina egna erfarenheter och upplevelser från Flygvapnets utbildning under denna tidsperiod.

Kjell, som har varit aktiv pilot de senaste 55 åren och har flugit fler än 100 flygplanstyper (!), har mycket att berätta om flygning i Flygvapnet, provflygning på SAAB, målflyg, spännande ferryflygningar till andra världsdelar och mycket annat.

Efter filmen finns möjlighet att titta på flygsamlingarna. 

Anmäl gärna

Anmäl gärna att du kommer via mail till info@flygandeveteraner.se eller tel 08-29 50 33 vardagar mellan kl. 11-14, så vi vet hur många bullar vi ska fixa till kaffet! Ta gärna med en gäst!

Plats: Arlanda Flygsamlingar, Kabinvägen 7, Stockholm-Arlanda
Tid: Onsdagen den 10 april 2019 kl. 18:30
Anmälan: via mail eller telefon till Flygande Veteraners servicecenter.
Entré: Fri entré!
Arrangör: Flygande Veteraner

Så tar du dig till Arlanda Flygsamlingar

​Kommunalt – Enklast och bäst är att åka kommunalt. Ta pendeltåget till Märsta och sedan SL-buss 583 till terminalerna. Den bussen går med 10-20 minuters mellanrum. Ta sedan gratisbussen “Alfa” från flygplatsterminalen till ”Radisson Blu Arlandia Hotel” och promenera därifrån längs Kabinvägen till ”Flygsamlingarna” ca 200 m.

​Med bil – Det finns ett begränsat antal parkeringar vid Arlanda Flygsamlingar.

Bilden: Saab 91 Safir, Foto: Peter Liander.