Hjälp till att ge Daisy en reservmotor i julklapp! Det går om vi hjälps åt tillsammans!

Det är verkligen ett beundransvärt ideellt arbete alla funktionärer i Flygande Veteraner lägger ner för att hålla DC-3 Daisy flygande. Det krävs givetvis mer än hårt arbete för att hålla ett 76 år gammalt trafikflygplan i toppskick. Det kostar en hel del pengar också.

I vinter ska vi byta Daisys båda däck och de kostar över 50 000 kronor per däck. Det står en “nollad” reservmotor till Daisy i Idaho i USA som kommer att kosta föreningen över 600 000 kronor.

Idag är Daisy den enda flygande DC-3:an i Sverige och du liksom vi vill gärna att hon kan hållas flygande i många år till. Det är ingen självklarhet!

Vi nåddes förra veckan av den tråkiga nyheten att Flygande Veteraners danska systerförening DC-3 Vennerne har tvingats att ta beslutet att sluta flyga med sin DC-3:a, bland annat på grund av ekonomiska orsaker.

Vi hoppas att DU också vill att Daisy kan fortsätta att hållas flygande och att du också vill bidra till detta. Hjälp till att ge Daisy en reservmotor i julklapp. Skicka en gåva till Daisy via Swish.

Alla bidrag, stora som små, räknas och gör skillnad! Du får dessutom känna tillfredsställelsen inombords av att göra en värdefull flyghistorisk insats!

Flygande Veteraners Swishnummer 123 197 39 57

Om du inte har Swish så kan du även skänka pengar med betalkort på ett säkert sätt via PayPal
Klicka här för att läsa om fler sätt att stödja föreningen ekonomiskt.

Flygande Veteraner och Daisy tackar ödmjukast och önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Det går om vi hjälps åt tillsammans! Foto: Robert Malmstedt