Flygande Veteraner och DC-3 Daisy önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Det episka fotot på DC-3 Daisy som pryder årets julkort är taget av Garrett Fleishman från Placid Lassie (en annan C-47) i samband med flygningen från Normandie i Frankrike till Wiesbaden i Tyskland 9 juni 2019.

Daisy hade tillsammans med ett 20-tal andra DC-3:or deltagit i 75-årsminnet av Dagen D. Operation Overlord var kodnamnet för Slaget om Normandie, den operation som inledde invasionen av tyskockuperade Västeuropa under andra världskriget av allierade styrkor.

Det var självklart att Daisy skulle delta i detta evenemang och på nytt fälla fallskärmshoppare över Normandie, på exakt samma sätt som hon gjorde natten den 6 juni 1944. Det hade aldrig gått utan Flygande Veteraners ideellt arbetande funktionärer, föreningens medlemmar samt andra välvilliga, som bidragit till att hålla Daisy flygande.

Vi hoppas att du också vill att Daisy kan fortsätta att hållas flygande och att du också vill bidra till detta. Hjälp till att ge Daisy en reservmotor i julklapp!

Skicka en gåva till Daisy via Swish. Alla bidrag, stora som små, räknas och gör skillnad! Du får dessutom känna tillfredsställelsen inombords av att göra en värdefull flyghistorisk insats!

Flygande Veteraners Swishnummer 123 197 39 57

Om du inte har Swish så kan du även skänka pengar med betalkort på ett säkert sätt via PayPal:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=W8SCBSU5M7DJS&source=url

Det finns flera sätt att stödja föreningen ekonomiskt. Till exempel så kan du bli fadder för en del av Daisy!
Klicka för att läsa mer om att stödja Daisy och föreningen.

Flygande Veteraner och Daisy tackar ödmjukast och önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!