Dags att förnya medlemskapet i Flygande Veteraner!

Ett år har gått och det är åter dags att förnya ditt medlemskap! Att vara medlem i Flygande Veteraner innebär först och främst att du med din medlemsavgift bidrar ekonomiskt till att hålla Daisy igång som ett välskött, flygande veteranflygplan. Det är tack vare dig och övriga
medlemmar som Daisy flyger och det ska du vara stolt över! Hjärtligt tack!

Nytt för i år är att vi i första hand skickar ut medlems-avierna via e-post. Om vi har din e-postadress i medlemsregistret så bör det ligga ett mejl från Flygande Veteraner i din inkorg som skickades från oss i måndags 2020-12-14. Om det inte ligger där så kolla för säkerhets skull även i skräppostmappen, där även viktiga mail kan hamna. Om du inte hittar mejlet så har vi troligtvis inte din e-postadress. Då kommer du att få avin i pappersform med posten om någon vecka eller så.

Anmäl gärna din e-postadress, så sparar föreningen porto i framtiden. Anmäl genom att kontakta oss.
Bifogat mejlet finns en bankgiroavi, som du kan betala som vanligt. Notera dock att du måste ange det OCR-nummer som står på avin. I mejlet finns även en betallänk, med vilken du även kan betala medlemsavgiften med betalkort eller Swish om du vill.

Om du inte ännu är medlem i Flygande Veteraner, så är du mer än välkommen! Anmäl dig här!

Foto: Thord Johansson