Bli funktionär!

Föreningen Flygande Veteraner är en ideell organisation som baserar verksamheten på medlemsintäkter och att intresserade medlemmar hjälper till på olika sätt i föreningen. Självklart behövs det alltid nya medlemmar. En del värvas i samband med våra medlemsresor med DC-3:an Daisy, som vi håller luftvärdig och flyger med under sommarhalvåret.

Vi behöver också tillskott bland våra funktionärer. Det är mycket som ska hanteras i en förening och vid sidan av styrelsen så har vi ett 50-tal funktionärer runt om i landet. De flesta av dem verkar på Bromma och Västerås-Hässlö, samt vid de flygningar som genomförs.

Ytterligare funktionärer behövs på sikt för uppgifter som medlemsregister, medlemstidskrift, bokning och uppföljning av resor, bokföring, marknadsföring, sociala medier, hemsida och IT-frågor. Vi ser också behov av teknisk och flygande personal.

Är du intresserad att ta ett ytterligare steg i vår gemenskap? Nu har du din chans!

Är du inte redan medlem så kan du läsa mer och bli medlem här.

Har du funderingar kring vad en funktionär gör? Har du förslag och idéer? Vill du göra något kul?

Skicka oss en intresseanmälan för att bli funktionär där du berättar vem du är, vad du redan kan eller vill lära dig och vad du önskar hjälpa till med i föreningen.

Skicka intresseanmälan här!