Flight 64 – Flygtur från Västerås flygmuseum

Se Västerås med omgivningar från ovan från DC-3 Daisy! 


Söndag 25 september inbjuder Västerås flygmuseum till “Roll In” mellan klockan 11 och 16. En hel del av museets flygplan kommer att vara i luften om väder och teknik tillåter. Det kommer även att bli servering av varmkorv och hamburgare.

Daisy kommer att genomföra en eller flera flygturer över Västerås med omgivningar och vi kan lova att det kommer att bli en oförglömlig historisk flygupplevelse! Att ta en kortare flygtur som denna är perfekt för dig som inte flugit med Daisy tidigare, eller om du helt enkelt är sugen på en nostalgisk flygtur!

Minst 10 deltagare måste ha anmält sig för att denna flygning ska gå runt ekonomiskt och kunna genomföras. Boka därför så snart som möjligt för att säkerställa att flygningen blir av.

pastedGraphic.png

Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

Flygfakta

Flygning/Resa: Flygtur från Västerås flygmuseum

Flightnummer: 64

Avreseplats: Västerås flygmuseum, Hässlö

Starttid: 2022-09-25 kl. 12.00 (Samling 1 timme innan)

Åter: 2022-09-25 kl. 12:20

Sista anmälningsdag: 2022-09-24

Kostnad: 950 kronor.

Boka!

Anmäl dig till 64 – Flygtur från Västerås flygmuseum

OBS! Enligt en ny regel från Transportstyrelsen krävs det att alla passagerare har varit medlemmar i minst tre månader vid datumet för flygningen.

Foto: Robert Malmstedt och Thomas Frostlid