Flight 51 – Slott runt Mälaren

På allmän begäran upprepar vi den populära flygturen “Slott runt Mälaren”, som kommer att bli en kunglig höjdpunkt på årets flygsäsong.

Det blir en flygning på cirka en timma och en kvart runt Mälaren, där vi kommer att få se de historiska slotten från luften, vilket ger upplevelsen en speciell krydda. 

Vi gör en tur tillsammans och lär oss lite mer om slotten som vi flyger över. Vi följer med på kartan i Slottsguiden som med text och bilder står för fakta om varje slott. Efter flygningen blir det samling på Hässlö flygförening med kaffe och prinsesstårta, vilket ju passar utmärkt efter vår kungliga flygtur!

Minst 15 deltagare måste ha anmält sig för att denna flygning ska gå runt ekonomiskt och kunna genomföras. Boka därför så snart som möjligt för att säkerställa att flygningen blir av.

Flygfakta

Flygning/Resa: Slott runt Mälaren
Flightnummer: 51
Avreseplats: Hässlö Flygförening, Västerås
Starttid: 2022-09-24 kl. 13.00 (Samling 1 timme innan)
Åter: 2022-09-24 cirka kl. 15.00
Kostnad: 1800 kronor (Kaffe med tårta ingår)

Boka nu!

Det bästa sättet att stödja Flygande Veteraner och Daisy är att följa med på en flygning. Så ge dig själv en härlig flygupplevelse samtidigt som du bidrar till att hålla Daisy flygande!

Anmäl dig till 51 – Slott runt Mälaren

OBS! Enligt en ny regel från Transportstyrelsen krävs det att alla passagerare har varit medlemmar i minst tre månader vid datumet för flygningen.