Medlemsflygningar 2020

Planer för Daisy 2020

Arbetet med planeringen av Daisys flygningar för kommande säsong har startat och huvudparten av programmet är i princip klart. Vi lovar ett omväxlande program med gamla uppskattade resmål och nya spännande resor.

Ambitionen är också att programmet ska innehålla något även för dem som inte är flygnördar. Resorna kommer presenteras här på vår webbplats och uppdateras under året. Det kommer bli möjligt att boka resorna på traditionellt sätt framåt våren.

Några av de resor Daisy gör under 2020

Daisys flygningar på Hässlö den 1 och 2 maj

Ta tillfället att flyga med Daisy när säsongen drar igång. Planera redan nu att komma till Hässlö och Flygmuseet den 1 och 2 maj och delta i säsongstarten.

Kvällsflygningar från Hässlö på onsdagar

Vi kommer att genomföra kvällsflygningar från Hässlö tre onsdagar under våren och två onsdagar under hösten. Det kan bli flygning till Eskilstuna-Kjula, Arboga eller någon annan flygplats runt Mälardalen. Detta ger en möjlighet till en kort men ändå spännande tur med Daisy.

Daisy och Klässbols Linneväveris 100-årjubileum, 16 maj

Vi flyger till Arvika och tar oss landvägen till Klässbols Linneväveri som under 2020 firar 100-års jubileum. En fin flygresa i kombination med svensk textilhistoria.

Skagen, 30–31 maj

Skagen under försommaren erbjuder upplevelse av natur, ljus, mat och dryck.

Skåflygningar, 7 juni

Vi kommer även i år att arrangera flygningar från Skå med turer över Stockholm och skärgården.

Nostalgia med Karlskrona och Torpedbåtstur, 27–28 juni

Nostalgiafestivalen i Ronneby Brunnspark med bilar, motorcyklar, båtar och mycket folk följs av besök i Karlskrona samt tur med Torpedbåt T 38. Ett arrangemang som hunnit bli tradition!

F 15 Söderhamn 75 år, 1 juli

Flygtur till jubileumsfirande F 15, Söderhamn, med besök på ett flygmuseum.

Wings over Baltic Flygshow – Riga, 1–2 augusti

En utmärkt möjlighet att få göra en fin flygtur med Daisy till ett av våra grannländer i öster, Lettland. Upplev två välfyllda dagar med mycket flyg av alla varianter.

Destilleribesök längs ostkusten, 8–9 augusti

Detaljplanering pågår. Så mycket kan vi redan nu lova, det kommer att bli intressant.

Dalslands kanal – flyg, båt och tåg, 18 augusti

En dag med Daisy, historisk järnväg och båt på Dalslands kanal med Håve- ruds unika akvedukt – en garanterat oförglömlig upplevelse.

Riga och smalspårig järnväg i Lettland, 4–6 september

Vi flyger till Riga och avnjuter Lettlands vackra huvudstad. På lördagen tar vi ett specialchartrat tåg för att sedan åka med en mycket intressant smalspårig järnväg. Denna resa har allt för den som är motorhistoriskt intresserade då vi också planerar att besöka museer i Riga.

Notera! Datumen kan komma att ändras under det återstående arbetet med programmet. Har Du frågor avseende programmet skicka en mail till Karl-Axel Waplan. Ni kan även ringa Servicecentret, telefon 08-29 50 33, för att ställa er fråga, så återkommer Karl-Axel.

Klicka här för att ta del av tidigare års flygningar.