Flight 40 – Masurien, Polen Kętrzyn (Rastenburg) – 2-4 augusti

OBS: Resan är tyvärr inställd.

I år hålls 21:a Lotnicze Mazury, Masuriska Sjöarnas Årliga Flygshow. För Flygande Veteraner är det elva år sedan vi först bjöds in att delta. Utan tvekan värt att fira.

Vår välgörare och ägare av Wilamowo flygplats, Stanislaw Tolwinski, håller i spakarna vilket borgar för ett gediget och professionellt flygprogram.

Vi kombinerar de bästa bitarna genom egna utflykter i den omgivande gamla Ostpreussiska miljön. Besöket till Varglyan från andra världskriget har blivit ett måste, liksom slott och herrgårdar som minner om bygdens storhetstid.

Polen är ett land, som under historiens gång körts över från olika riktningar av den ena stormakten efter den andra. Det är något som har satt sin prägel på landet och dess innevånare. Om detta och mycket mer berättar vår privata guide Jadwiga under den planerade bussturen.

Vid ankomst till Wilamowo flygplats tar vi en landningsöl på Tavernan och hämtar något gott från grillen, innan vi åker till hotellet Koch. Det ligger inom promenadavstånd från centrumav Kętrzyn, på tyska Rastenburg.

Resfakta

Flight 40

Avgångstid Västerås:
Åter i Västerås:
Reseledare:
Kostnad:
Tillkommer:

Tillbaka till alla flygningar