Goodwood Revival

Se länk till fullständigt program längst ner.

Följ med Flygande Veteraner och upplev Goodwood Revival på engelska sydkusten. Detta evenemang anses vara ett av världens finaste historiska racingtävlingar. Här återskapas atmosfären under 1940- till 1960-talen när Goodwood var banan där eliten av världens racerförare tävlade.

Tävlingen är ”still going strong” – 150 000 besökare kommer, varav många i tidstypiska kläder. Här visas inte enbart bilar, flyguppvisningar är en del av festen med Spitfire, Mustang, Lancaster med flera veteraner i luften. Här finns något för alla i familjen.

Daisy tar oss till Goodwood. På vägen landar vi hos flygmuseet Aviodrome i Lelystad, www.aviodrome.nl. Vi besöker också Brooklands Museum, www.brooklandsmuseum.com, sydväst om London. Här finns många av Vickers flygplan men även en Concorde.

Resenärerna delas upp i två grupper som flyger DC-3 den ena vägen och reguljärt flyg den andra. Meddela i vilken riktning du vill flyga DC-3 när du bokar. Vi bor på Holiday Inn Farnborough, ett stenkast från den klassiska flygplatsen där.

Resfakta

Flight 190

Avresa: Fredag 7 september

Avgångstid Västerås: 08:30

Avgångstid Lelystad: 16:30

Ankomst Goodwood: 17.00

Återresa: Måndag kväll 10 september 2018. Reguljärflyg från London-Gatwick till Arlanda, Landvetter eller Kastrup.

Flight 200

Avresa: Fredag 7 september, på morgonen med reguljärflyg från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till London-Gatwick.

Återresa: Måndag 10 september

Avgångstid Goodwood: 09:30

Avgångstid Lelystad: 13:30

Åter i Västerås: c:a 18:00

Reseledare: Karl-Axel Waplan

Kostnad för resan: 16 000 kr Priset gäller vid minst 30 betalande resenärer!

Bokning senast: 1 maj.

Ingår: Resa med Daisy ena vägen och reguljär flyg andra vägen, tre hotellnätter inklusive frukost, busstransporter, inträden till Brooklands Museum och Luftfartssamlingarna i Leystad och två dagar på Goodwood Revival.

Enkelrumstillägg: 1 500 kr

Länk till fullständigt program hittas här